Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-02@04:09:24 GMT

داستان‌های تاینی‌موویز!

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۳۱۶۳۷

داستان‌های تاینی‌موویز!

ایتنا- اگر ازجمله کسانی باشید که به شما می‌گویند فیلم‌باز، قطعا نام سشایت تاینی‌موویز را شنیده‌اید.


تاینی‌موویز ؛ سایتی که سالیان‌ سال است در زمینه دانلود فیلم و سریال یکی از نام‌های موثر در این سرزمین است؛ سایتی که در سال‌های اخیر با افزودن قابلیت‌هایی جدید چون دوبله فیلم‌های سینمایی به‌طور اختصاصی و البته با حضور صداپیشگان معتبر کشور نقش خود را موثرتر هم کرده است؛ سایتی که می‌شود گفت حرف اول را در این حیطه می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بله؛ شما اگر فیلم‌باز باشید حتما در چند روز اخیر متوجه شده‌اید که محتوای این سایت در این مدت‌زمان به‌روز نشده است. نکته مهم‌تر از این اما اینکه در سخنان اخیر جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران به دستگیری ٦ نفر اشاره شده است که «فیلم‌هایی مبتذل و مستهجن را تهیه و دوبله کرده و در فضای مجازی به فروش می‌رساندند. تارنمای مورد استفاده باند مذکور به‌عنوان بزرگ‌ترین مرجع دانلود فیلم‌ها و سریال‌های‌ هالیوودی فعالیت غیرمجاز می‌کرد و ظرف سه‌سال گذشته ١٨ ‌هزار فیلم و سریال خارجی را پس از دوبله پخش کرده‌اند که بسیاری از آنها مبتذل و مستهجن بوده است ‌و از این طریق وجوه نامشروع تحصیل کرده‌اند»؛ اشاراتی که گفته می‌شود بی‌ارتباط با بسته شدن سایت «تاینی‌موویز» نیست.

در واقع می‌توان نکته را چنین خلاصه کرد که بسته‌شدن سایت تاینی‌موویز در ارتباط با پرونده‌ موسوم به «فعالیت باند فساد و فحشا با استفاده از فضای مجازی» اتفاق افتاده است. در این‌باره باید به نقل از سایت دیجیاتو اضافه کرد که در حال حاضر لینک‌های دانلود و بخش نظرات این وب‌سایت از کار افتاده و صفحه اینستاگرام رسمی آن نیز غیرفعال شده است. تمامی این شواهد ما را بر این می‌دارد که صحبت‌های دادستان تهران را درباره عاملان و ادمین‌های این وب‌سایت بدانیم.
درباره تعطیلی این سایت، این روزها شایعات زیادی شنیده می‌شود که البته هیچ‌کدام نه مورد تأیید رسمی قرار گرفت و نه واکنشی داشت. سایت تاینی‌موویز که تا همین یک ماه پیش رتبه بسیار بالای ٢٨ را در بین وب‌سایت‌های داخلی در الکسا داشت، سایتی رایگان نبود و اشتراک در آن مستلزم هزینه ماهانه ٤٠٠٠ تومان بود. براساس آمارها و شنیده‌های غیررسمی به نقل از کافه سینما، تاینی‌موویز نزدیک به ماهی ٣٠٠ تا ٤٠٠‌ هزار نفر ثبت نام یا تمدید اشتراک داشت که به این معنا می‌تواند باشد که گردش مالی زیادی در این سایت وجود داشت که این را می‌توان مهم‌ترین دلیل حساسیت روی این سایت به شمار آورد.

گسترش فعالیت‌های سایت که دوبله اختصاصی برخی آثار را هم شامل می‌شود، دلیل دیگر می‌تواند باشد. جالب اینکه گاه حتی صداوسیما نیز از آثار این سایت در برنامه‌های خود استفاده می‌کرد. شکایت شبکه‌ها و سایت‌های پخش آنلاین فیلم‌ از این وب‌سایت که رقیب آنها به شمار می‌رود، دلیل دیگر تعطیلی تاینی‌موویز است که درباره‌اش زیاد سخن گفته می‌شود. مسأله قانون کپی‌رایت هم از حدس و گمان‌های دیگری است که توسط برخی کاربران مطرح می‌شود؛ مسأله‌ای که کاملا دور از ذهن به نظر می‌رسد، چرا که حداقل تا به امروز، متاسفانه برخلاف قانون جهانی، آرشیو تمامی وب‌سایت‌های رسمی و با مجوز داخلی هم هیچ رگه‌ای از کپی‌رایت در بخش فیلم‌های بین‌المللی خود ندارند. خصوصا این واقعیت که تاینی‌موویز از معدود وب‌سایت‌های دانلود فیلم بود که محصولات داخلی را عرضه نمی‌کرد، شایعه عدم رعایت قانون کپی‌رایت را تا حد زیادی کمرنگ می‌کند.

این اتفاق البته بی‌سروصدا نبود و اعتراض‌هایی را باعث شد؛ اعتراض‌هایی تند که به گزارش فارس چنین شکل گرفته که کاربران فضای مجازی در اعتراض به تعطیلی این سایت در صفحه اینستاگرام وزیر ارتباطات هشتگ اعتراض گذاشته‌اند؛ اعتراض‌هایی که واکنش وزیر را نیز موجب شده و او را وادار به نوشتن این نکته کرده که «این سایت فیلتر نشده و وزارت ارتباطات در تعطیلی آن نیز نقشی نداشته است»: اعتراضاتی در خصوص تعطیلی یک سایت در جریان است. این سایت فیلتر نشده و وزارت ارتباطات در تعطیلی آن نیز نقشی نداشته است. هر چند اعتراض و پیگیری مطالبات حق مردم است اما ادبیات پیگیری مطالبات بسیار مهم و اثرگذار است. از خواندن برخی اظهارنظرها شرمسار شدم. در قرآن، مسلمانان حتی از فحش دادن به بت‌های کافران منع شده‌اند. رعایت ادب حتما اثرگذاری بیشتری در پیگیری مطالبات دارد ...

اما اکنون این سوال پیش می‌آید که این سایت چرا بسته شده؟ به فرض قانونی‌بودن بسته‌شدن این سایت که گفته‌های دادستان تهران نیز مبین آن است، چرا بسته‌شدن آن با وقفه‌ای چندساله همراه بوده است و چرا وزیر آن را کتمان می‌کند؟ این پرسش‌ها را باید پاسخ داد.

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۱۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پیچ و خم تصویب تا حل چالش‌ها

از آنجایی که هرروز تعطیلی می‌تواند شرایط جدیدی را اقتصاد، روابط بین‌الملل و کارکرد کارکنان و کارگران داشته باشد، پس باید این طرح در تمامی ابعاد بررسی و کارشناسی شود چرا که به یکباره اجرای شدن آن موجب به‌هم‌ریختگی در روال تجارت و ساعات کاری در کشور خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، طرح تعطیلی پنجشنبه‌ها در روزهای اخیر نه تنها جز خبرسازترین موضوع‌های کشور بوده است، بلکه به یکی از دغدغه‌های اجتماعی مردم هم تبدیل شده؛ مجلس شورای اسلامی طی طرحی با عنوان تعطیلی پنجشنبه تصمیم به کاهش روزهای کاری و افزایش تعطیلات دو روزی پنجشنبه و جمعه را دارد، اما این طرح همچنان قطعی نیست و باید منتظر بررسی نهایی آن در صحن علنی مجلس شورای اسلامی باشیم.

با مطرح شدن این طرح ابعاد مختلفی مانند کاهش ساعات کارای ادارات و کارگران، دستمزدها و چگونگی روابط اقتصادی و بین‌المللی با دیگر کشورهای دنیا آشکار شده است، چرا که در صورت تصویب آن فاصله کاری و اقتصادی ما با دیگر کشورهای خارجی که روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل هستند به چهار روز خواهید رسید، که در این صورت کشور بسیار متضرر خواهد شد.

علاوه‌بر جنبه اقتصادی و تجارت بین‌المللی، کاهش ساعات کاری و کم شدن دستمزدها به یکی از دغدغه‌های کارمندان و کارگران تبدیل شده است که در این باره علی اصغر عناب ستانی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: ساختار کارگری در کشور چند مدل دارد، یک مدل قرار داد کارگری با دولت هستند که آن‌ها کاهش دستمزد نخواهند داشت، چون مبنای آنان بر اساس قراردادها کار معین شده است، این افراد ۴۴ الی ۴۲ ساعت کار با یک مزد معین داشتند، حالا ۴۰ ساعت کار با یک مزد معین خواهند داشت.

کارشناسان، تحلیلگران، کارمندان و کارگران در ارزیابی‌ها تعطیلی پنجشنبه را مورد نقد خود قرار داده‌اند، پیرو همین موضوع با کارشناسان مربوطه صحبت شده است.

نهایی نبودن تعطیلی پنجشنبه

رحمان سعادت، کارشناس بین‌الملل در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار می‌کند: تعطیلی پنجشنبه‌ها از گذشته برای افزایش بهره‌وری بیشتر مورد توجه بسیاری از کارشناسان اقتصادی بوده است، در حال حاضر این روز در کشور رویه یکسانی ندارد چرا که برخی از ادارات تعطیل و برخی دیگر نیز دایر هستند، این خود باعث یک ناهماهنگی بین ادارات، سازمان‌ها، اشخاص حقیقی و حقوقی شده است، در صورتی می‌توان درباره روزها و ساعات کاری صحبت کرد که تعطیلی پنجشنبه به یک تصمیم نهایی برسد.

وی با اشاره به اینکه اگر تعطیلی روزهای هفته را از منظر اقتصاد بین‌الملل مورد بررسی قرار دهیم، اضافه می‌کند: هرچه به تعطیلی رایج جهانی نزدیک‌تر باشیم روابط کاری ما با دیگر کشورها بهتر تعریف خواهد شد، چراکه هر چه زمان می‌گذرد روابط بین‌الملل دارای اهمیت بسیاری می‌شود و برای آنکه در قراردادهای بین‌المللی و روابط با سایر کشورها، جایگاه بهتری داشته باشیم باید به سمت تعطیلی برویم که فصل مشترک بین‌المللی داشته باشد و این موضوع همیشه موجب رنج تجارت ایران بوده، پس باید به آن بیشتر پرداخته شود؛ دیگر کشورها روزهای شنبه و یکشنبه، ایران به نوعی پنجشنبه و جمعه تعطیل است، حال برای کسب موقعیت بهتر در روابط بین‌المللی تعطیلی دو روز شنبه و جمعه اثر بخشی بیشتری خواهد داشت.

این کارشناس بین‌الملل ادامه می‌دهد: از آنجایی که شیوه زندگی نسل جدید با نسل گذشته متفاوت است، پس طرح مطرح شده باید مورد بازبینی قرار بگرد، زیرا ما در دهه‌ها آینده نیاز به روابط بین‌المللی داریم بنابراین تاکید بیشتر بر تعطیلات مشترک با دیگر کشورهای خارجی است.

تعطیلی شنبه موجب افزایش بهره‌وری خواهد شد

سعادت می‌گوید: به دلیل آنکه افراد یک تعطیلی را پشت سر گذاشته‌اند به طور طبیعی صبح روز شنبه زمان و بازده کاری بسیار کم است، حال با توجه به آمار و مطالعات میدانی، صبح روز شنبه وضعیت بهره‌وری بسیار پایین است، با این تفاسیر اگر روز شنبه تعطیل شود علاوه بر آنکه تطابق بیشتری با حوزه بین‌الملل پیدا خواهیم کرد دیگر با کم بودن بهره‌وری در روز شنبه مواجه نخواهیم شد.

وی اظهار می‌کند: ایران به لحاظ جغرافیایی و اداری با دیگر کشورها متفاوت است، و از این منظر تا کنون به طور کامل به این موضوع پرداخته نشده است مانند تغییر ساعت در اول سال و مهر ماه که همیشه موافقین مخالفین بسیار داشته است.

کارشناس بین‌الملل می‌گوید: از پیشنهاداتی که می‌توان در این حوزه داد این است که این طرح در ابتدا به‌صورت آزمایشی در برخی از ادارات و ارگان‌های که روابط بین‌الملل بیشتری دارند مانند اداره بازرگانی و سیاست خارجی اجرا شود، و بعد از مشاهده بازخورد آن در صورت مثبت بودن نتیجه، طرح در مدت زمان یک تا دو سال اجرا و تصویب شود چرا که علاوه‌بر تفاوت‌ها در تقویم کشور با دیگر تقویم‌ها، بنگاه‌ها و اصناف قدیمی قادر به تطبیق خود با طرح جدید نباشند.

نقش زمان اداری و روابط بین‌الملل در رفع مشکلات اقتصادی

سعادت اظهار می‌کند: همراه بودن با سیاست‌های کلی جهان می‌تواند روی اقتصاد و جایگاه ما تأثیر گذار باشد، اما به این معنا نیست که هرچه سازمان‌ها و شورای بین‌المللی به ما تحمیل کنند را قبول و یا اجرا کنیم بلکه باید تا جایی که می‌توانیم خود را با سیاست‌های کلی دنیا همراه و از این مزیت استفاده کنیم.

وی با اشاره به پیشرفت کشوری همچون چین و تطابق خود با دنیا می‌گوید: تا قبل از سال ۱۹۹۰ کشور چین از نظر اقتصادی و فقر شدید جایگاه مناسبی در دنیا نداشت اما بعد از تغییر رویکرد خود و همسو شدن با روابط بین‌المللی شاهد رشد اقتصادی بسیار زیاد آن بوده‌ایم، حال ما نیز می‌توانیم به عنوان چین منطقه خاورمیانه خود مطرح شویم، چرا که از نظر وسعت، جمعیت و منابع موقعیت بسیار خوبی داریم؛ اگر بتوانیم روابط خود را با دنیا بهبود ببخشیم، به رشد اقتصادی بسیار قابل توجهی دست پیدا خواهیم کرد که البته این خود نیاز به تغییر دیدگاه‌ها نسبت به شرایط جهانی دارد.

علی شریعتی، کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار می‌کند: طی گفت‌وگویی که اعضای هیئت رئیس اتاق بازرگانی و کمسیون اجتماعی مجلس با یکدیگر داشته‌اند، اعضای محترم اذعان به اشتباه و سهل انگاری خود نسبت به اینکه قبل از ارائه طرح باید با اتاق بازرگانی مشورت می‌کردند داشته‌اند.

وی اضافه می‌کند: تعطیلی پنجشنبه‌ها طرحی است که دولت پیگیر آن است و نماینده پارلمانی هم تا به الان کار اقتصادی انجام نداده و از شرایط و موقعیت اقتصادی درک درست و صحیحی ندارد، دولت و همراهان به منظور کسب دست آورد جدید و تقویت روحیه مردم در خصوص گرانی‌ها و خستگی کاری این طرح را ارائه داده‌اند.

کارشناس اقتصادی ادامه می‌دهد: برای فعالان اقتصادی و تمام کسانی که در عرصه بین‌المللی فعال و با سایر کشورها در ارتباط هستند علاوه بر روز پنجشنبه که جز از روال کاری است در برخی شرکت‌ها روزهای جمعه افراد به صورت شیفت مشغول به کار هستند.

شریعتی می‌گوید: طرح پیشنهادی با عنوان تعطیلی بانک‌ها و ادارات موجب اختلاف بیشتر ما با دنیا خواهد شد چرا که ما همچنان با برخی کشورها اختلاف ساعت داریم و در صورت رخ داد این طرح به طور میانگین سه تا چهار روز بین ما و دیگر کشورها فاصله خواهد افتاد.

جایگزینی تعطیلی شنبه‌ها به‌جای پنجشنبه‌ها

وی عنوان می‌کند: با توجه به برآوردی که اتاق بازرگانی داشته است، این طرح حدود ۵۰ تا ۶۰ میلیارد دلار به ما ضرر خواهد زد و از طرفی هم دوستان دولتی مانند معاون محترم پارلمانی می‌گویند: با بررسی‌های که انجام داده‌ایم کارهای اینترنتی انجام خواهد شد، پس در این صوت این نقد به این حرف وارد خواهد شد که باید تمام بانک‌ها تعطیل شوند تا دیگر این مقدار هزینه به وجود نیاید.

کارشناس اقتصادی اظهار می‌کند: این سخن کارشناسی و تخصصی نیست، چرا که طبق سخن شهید چمران هرکس که متعهد به کاری است مجاز به اظهار نظر نیست پس نباید در حوزه‌های که تخصصی نداریم اظهار نظر کنیم.

به گزارش ایمنا، کارشناسان و منتقدین این طرح معتقدند که طرح در مجلس تصویب نخواهد شد، چرا که با بررسی‌های انجام شده شاهد عقب گرد اقتصادی، کاری، تجاری کشور خواهیم بود حال نظر بر آن است که به جای تعطیلی این روز، روز شنبه برای هماهنگی بیشتر با بازارهای جهانی و کشورهای مبادله‌ای و همچنین پیشرفت اقتصادی جایگزین شود.

کد خبر 748486

دیگر خبرها

  • اعتراض دانشجویان جهان به جنایات صهیونیست‌ها
  • داستان حذف معافیت مالیاتی باشگاه‌های ورزشی
  • تعطیلی سینما‌های سراسر کشور در روز شنبه
  • سینماهای سراسر کشور از عصر جمعه تعطیل است
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • ببینید | اعتصاب و تعطیلی بازار طلای تهران صحت دارد؟
  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • از پیچ و خم تصویب تا حل چالش‌ها
  • اعتراض دانشجویان دانشگاه کلمبیا به جنگ در غزه